Κλείστε ραντεβού

Διόρθωση ή αυξητική χειλιών με Υαλουρονικό οξύ

Στο ιατρείο μας τελειοποιούμε το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών, σε απόλυτη αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Για την εφαρμογή αυτή χρειάζεται απόλυτα εξειδικευμένος δερματολόγος με υψηλή αισθητική αντίληψη ώστε να δώσει το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Αναμφισβήτητα, τα καλοσχηματισμένα και γεμάτα χείλη αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας και  ομορφαίνουν το πρόσωπο της γυναίκας.

Η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αύξηση και τη διόρθωσή τους είναι  με ένεση υαλουρονικού οξέος.

Στα νέα άτομα συνήθως παρεμβαίνουμε για να τονίσουμε τα χείλη και το περίγραμμά τους και να αυξήσουμε τον όγκο τους για να είναι πιο ελκυστικά.

Σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται να παρέμβουμε για να διορθώσουμε το σχήμα τους  και να τα τονίσουμε αποκαθιστώντας την συμμετρία τους

Στα μεγαλύτερα άτομα ( μέση και μεγαλύτερη ηλικία), η αυξητική χειλιών έχει σαν στόχο την αναπλήρωση του χαμένου όγκου των χειλιών. Τα χείλη ανασχηματίζονται, ο όγκος τους αποκαθίσταται, ενυδατώνονται και επανέρχεται η σφριγηλότητά τους, δίνοντας μια νεανική όψη στο πρόσωπο.  

Οι παραπάνω εφαρμογές δεν είναι η ίδιες σε όλα τα άτομα. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, όπως είναι το σχήμα του προσώπου, τα χαρακτηριστικά του, η ηλικία, το φύλο, κλπ.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Το υαλουρονικό το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε όγκο στο άνω ή και στο κάτω χείλος του στόματος, τηρώντας τη φυσική αναλογία, 1/3 το επάνω και 2/3 το κάτω χείλος .

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο περίγραμμα του άνω χείλους για να σηκώσει το άνω χείλος προς τα πάνω και παράλληλα να βοηθήσει στην βελτίωση των κάθετων ρυτίδων (ρυτίδες του καπνιστή) που εμφανίζονται σε αυτή την περιοχή με το πέρασμα του χρόνου.

Ακόμη, μπορεί να τοποθετηθεί στις γωνίες του στόματος για να διορθώσει την πτώση των γωνιών και την θλιμμένη έκφραση που προσδίδουν στο πρόσωπο.

Αμέσως  μετά την εφαρμογή  τα χείλη φαίνονται πλούσια, λαμπερά και νεανικά και σε φυσική αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Η αυξητική χειλιών εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για την εφαρμογή αυτή, χρησιμοποιούμε λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ ειδικό για χρήση στην περιοχή των χειλιών.

Τα οφέλη της θεραπείας

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε brand names υαλουρονικά, άριστης ποιότητας που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, είναι γρήγορη, ανώδυνη, ασφαλής, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μηδενικό χρόνο αποκατάστασης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά και διαρκούν έως και 1 χρόνο.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.