Κλείστε ραντεβού

Ανακαλύψτε την Επαναστατική Θεραπεία HydraFacial

Η HydraFacial αναπτύχθηκε για να προσφέρει στο δέρμα σας ό,τι χρειάζεται για να είναι υγιές και λαμπερό. Πρόκειται για μία προηγμένη θεραπεία προσώπου που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση σε ένα μοναδικό πακέτο, προσφέροντας άμεσα ορατά αποτελέσματα χωρίς επίμονη ερυθρότητα ή διακοπή των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Πώς δρα το HydraFacial;

Τα Στάδια της Θεραπείας HydraFacial:

  1. Καθαρισμός και Απολέπιση: Η θεραπεία ξεκινά με έναν απαλό, αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος για να απομακρύνει τους ρύπους, τα υπολείμματα μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα. Αυτό το στάδιο είναι σημαντικό για τη βελτίωση της υφής του δέρματος και τον καθαρισμό των πόρων.

  2. Δερμοαπόξεση με Διαμάντι: Εφαρμόζεται δερμοαπόξεση με διαμάντι για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και να λειάνει την επιφάνεια του δέρματος. Αυτή η διαδικασία βοηθά στην ανανέωση της υφής και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης του δέρματος.

  3. Εξαγωγή και Ενυδάτωση:Ακολουθεί η διαδικασία της εξαγωγής, όπου οι ρύποι απομακρύνονται απαλά από τους πόρους με ειδικές συσκευές κενού. Στη συνέχεια, εφαρμόζονται ενυδατικοί οροί για να αποκατασταθεί η υγρασία του δέρματος και να διατηρηθεί η ελαστικότητά του.

  4. Θρέψη και Προστασία:Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει την εφαρμογή αντιοξειδωτικών και πεπτιδίων για τη θρέψη και την προστασία του δέρματος. Αυτά τα συστατικά βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος, προσφέροντας λάμψη και υγεία.

  5. Φωτοθεραπεία LED: Τέλος, εφαρμόζεται φωτοθεραπεία LED για να καταπραΰνει το δέρμα, να μειώσει την ερυθρότητα και να ενισχύσει τα αποτελέσματα της θεραπείας. Η φωτοθεραπεία LED χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος φωτός για να βελτιώσει την κυκλοφορία και να επιταχύνει την ανάπλαση των κυττάρων.

Πώς ξεχωρίζει η HydraFacial από τον Παραδοσιακό Καθαρισμό Προσώπου;

Ο παραδοσιακός καθαρισμός προσώπου είναι συχνά μία διαδικασία που περιλαμβάνει απλώς τον καθαρισμό του δέρματος από τους ρύπους, το μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα. Αν και αποτελεσματικός, ο παραδοσιακός καθαρισμός δεν προσφέρει τα ίδια ολοκληρωμένα οφέλη όπως η HydraFacial.

Η HydraFacial προχωράει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας βαθύτερη καθαριότητα, απολέπιση με προσαρμοσμένες παραμέτρους και ειδικά συστατικά για ενυδάτωση και αντιγήρανση. Επιπλέον, η HydraFacial ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, καθώς και την υγιή εμφάνιση μείωσης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Συνδυαστικές Θεραπείες για Ακόμα Καλύτερα Αποτελέσματα:

Για να αξιοποιήσετε πλήρως τη HydraFacial και να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε τη συνδυασμένη χρήση με άλλες προηγμένες θεραπείες όπως:

  • Micro Needling: Η συνδυασμένη χρήση με Micro Needling ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθώντας στη μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος.

  • Χημική Απολέπιση: Ορισμένοι ασθενείς επιλέγουν να συνδυάσουν τη HydraFacial με χημική απολέπιση για βαθύτερη απολέπιση και ενίσχυση της φωτεινότητας του δέρματος.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη θεραπεία;

Περίπου 30 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο της θεραπείας.

Χρειάζεται να πάρω ιδιαίτερες προφυλάξεις πριν και μετά τη θεραπεία;

Αποφύγετε ήλιο και υπεριώδη ακτινοβολία για τουλάχιστον 24 ώρες πρίν & μετά τη θεραπεία. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των θεραπειών HydraFacial που θα χρειαστείτε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η τρέχουσα κατάσταση του δέρματός σας, οι συγκεκριμένοι στόχοι που έχετε (π.χ., ενυδάτωση, μείωση ρυτίδων), καθώς και η συχνότητα με την οποία προγραμματίζετε τις θεραπείες.

Γενικά, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να διαπιστώνουν βελτιώσεις στην εμφάνιση και την υγεία του δέρματός τους μετά από μία ή δύο θεραπείες. Ωστόσο, για βέλτιστα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη συντήρηση, συνήθως συνιστάται μία σειρά θεραπειών που μπορεί να αποτελείται από 3 έως 6 συνεδρίες. Για βέλτιστα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη συντήρηση, συνήθως συνιστάται μία σειρά θεραπειών που μπορεί να αποτελείται από 3 έως 6 συνεδρίες. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να επαναλαμβάνουν τη θεραπεία κάθε μήνα για συνεχή συντήρηση και βελτίωση.

Πονάει η θεραπεία;

ΟΧΙ. Η θεραπεία είναι μια απολαυστική διαδικασία που αναζωογονεί το δέρμα χωρίς ανεπιθύμητες ενοχλήσεις.

Κάθε βήμα της θεραπείας είναι σχεδιασμένο να είναι ήπιο και άνετο για το δέρμα σας. Το μόνο που μπορείτε να αισθανθείτε είναι μία αίσθηση ελαφριάς ψύχρας ή χαλάρωσης κατά την εφαρμογή των συσκευών HydraFacial.

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα που αντιδρά ευαίσθητα σε καλλυντικές θεραπείες, ενδέχεται να υπάρχει μία ελαφρά αίσθηση νιγμού κατά τη διάρκεια της δερμοαπόξεσης . Ωστόσο, αυτή η αίσθηση είναι πολύ ήπια και συνήθως περνάει γρήγορα.

Συνολικά, η HydraFacial θεωρείται μία από τις πιο άνετες και ευχάριστες θεραπείες προσώπου, χωρίς να προκαλεί αναστάτωση & πόνο.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.