Κλείστε ραντεβού

Νέο ατραυματικό fractional laser, Frax 1550

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τα εμφανή σημάδια της γήρανσης;

Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα μας αλλάζει,  χάνει την ελαστικότητά του, γίνεται λεπτότερο και εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Παράλληλα  χάνει την ομοιομορφία του χρώματός του,  αποκτά σκουρόχρωμες κηλίδες, λεκέδες και ευρυαγγείες, ενώ οι πόροι του δέρματος διευρύνονται.

Για τα προβλήματα αυτά η τελευταία τεχνολογία μας δίνει μία εξαιρετικά αξιόπιστη και αποτελεσματική θεραπεία: το Frax 1550.

Το laser αυτό έχει την ικανότητα να επιβραδύνει αλλά και να αναστρέφει τα ορατά σημάδια της γήρανσης αφαιρώντας τους λεκέδες της ηλικίας και αφήνοντας το δέρμα φρέσκο, καθαρό και με λιγότερες ρυτίδες.

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι επίσης το ότι δεν έχει αξιόλογο downtime μετά την θεραπεία.

Πώς δρα το laser Frx 1550;

Για να κατορθώσει την εξαιρετική αυτή νεαροποίηση του δέρματος, το μη τραυματικό fractional laser Frax 1550 δουλεύει θερμαίνοντας επιλεκτικά μικροσκοπικά νησίδια δέρματος (θερμικές ζώνες), χωρίς να επηρεάζει το δέρμα που τα περιβάλλει το οποίο παραμένει υγείες και  φυσιολογικό.

Η θερμότητα αυτή διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου σε όλη τη θεραπευμένη περιοχή το οποίο κάνει σύσφιξη στο δέρμα και βοηθάει στο να φαίνεται νεότερο και υγιέστερο. Επί πλέον ανανεώνεται η επιφάνεια του δέρματοςμειώνονται οι λεπτές ρυτίδες και βελτιώνεται το χρώμα του .Αναβαθμίζει λοιπόν γενικά την ποιότητα του δέρματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας;

Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του laser Frax 1550 είναι πρώτον ότι θερμαίνει το κατώτερο στρώμα του δέρματος χωρίς να βλάπτει την επιφάνεια του δέρματος και δεύτερον ότι οι θερμικές ζώνες που περιβάλλονται από υγιή ιστό, επιτρέπουν στο δέρμα να ανακάμπτει γρηγορότερα από ότι αν είχε θεραπευθεί ολόκληρη η επιφάνεια. Αυτό μειώνει δραματικά τον χρόνο αποθεραπείας.

Συνδυαστική θεραπεία για πολύ ενισχυμένο αποτέλεσμα

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός είναι να γίνει στην ίδια συνεδρία φωτοανάπλαση του δέρματος μαζί με fractional 1550 laser. Η έρευνα έχει δείξει ότι η συνδυασμένη θεραπεία που χρησιμοποιεί το εστιασμένο φάσμα φωτός (SWT), ακολουθούμενo από το μη τραυματικό fractional laser μας δίνει ένα πολύ ενισχυμένο αποτέλεσμα γιατί παράγει επιπλέον κολλαγόνο  με λιγότερες θεραπείες. Kαι επειδή η επιφάνεια του δέρματος παραμένει άθικτη το δέρμα αναλαμβάνει πολύ γρήγορα.

Ποια προβλήματα μπορούν να θεραπευτούν;

Με την θεραπεία αυτή μειώνονται οι λεπτές γραμμές, ομαλοποιείται η χρωστική του δέρματος θεραπεύονται οι σκούροι λεκέδες και βελτιώνεται το μέγεθος των πόρων και η υφή του δέρματος.

Η προηγμένη τεχνολογία του συγκεκριμένου laser διαθέτει προγραμματισμένα settings για διαφορετικούς τύπους δέρματος τα οποία εκπέμπουν τη σωστή ενέργεια για τον κάθε φωτότυπο. Η θεραπεία δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο αλλά μπορεί να ανανεώσει επίσης και άλλες περιοχές του σώματος όπως τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα αντιβράχια.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη θεραπεία;

Η θεραπεία με το Frax 1550 απαιτεί χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας η οποία συνήθως απλώνεται 30 έως 40 λεπτά πριν τη θεραπεία. Η ίδια η θεραπεία διαρκεί από 15 έως 45 λεπτά ανάλογα με την επιφάνεια του δέρματος που πρέπει να θεραπευθεί.

Χρειάζεται να πάρω ιδιαίτερες προφυλάξεις πριν και μετά τη θεραπεία;

Πριν και κατά τη διάρκεια της της θεραπείας είναι σημαντικό να αποφύγουμε το μαύρισμα, τα  προϊόντα μαυρίσματος και το solarium. Η χρήση υδατικής κρέμας πριν και μετά τη θεραπεία δίνει καλύτερα αποτελέσματα.  Μετά την θεραπεία συνιστάται αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για ένα μήνα ή χρήση αντηλιακής προστασίας με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30. Η θεραπεία είναι γρήγορη και απλή και δεν παραμβαίνει στην συνήθη καθημερινή ρουτίνα του ασθενούς

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Συνήθως χρειάζονται 3 – 4 θεραπείες. Στα σκούρα δέρματα μπορεί να γίνουν περισσότερες και πιο ήπιες.

Πονάει η θεραπεία;

Η θεραπεία μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε αναισθητική κρέμα για να είναι απόλυτα ανεκτή. Μετά την αφαίρεση της κρέμας υπάρχει ένα ελαφρύ αίσθημα καύσου που περνάει εντελώς μετά από λίγες ώρες.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι η θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική

Πριν από την από το λανσάρισμα της θεραπείας έχουν προηγηθεί εκτεταμένες κλινικές έρευνες από πρωτοπόρους γιατρούς που πιστοποιούν την απόλυτη ασφάλεια και την μεγάλη αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.