preloader

Δευ-Παρ (12:00μμ - 10:00μμ)

Σαβ-Κυρ (Κλειστά)

Νερατζιωτίσσης 21, Μαρούσι

Πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Edit Content

Το υπερσύγχρονο δερματολογικό ιατρείο της Δρ. Κυριαζή – Τάχου βρίσκεται  στο Μαρούσι. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων δερματολογικών παθήσεων, όπως επίσης και για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων και αισθητικών πράξεων.

Όλες θεραπείες γίνονται από την ίδια την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο κατόπιν ραντεβού,ενώ η πρόσβαση στο ιατρείο είναι ιδιαίτερα εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς και η στάθμευση άνετη.

Επικοινωνία

Κλείστε ραντεβού

Σύσφιξη προσώπου και σώματος

Η σύσφιξη προσώπου και σώματος επιτυγχάνεται με την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια ινώδης πρωτεΐνη, ίση με το ¼ της συνολικής πρωτεΐνης του σώματός μας. Αποτελεί βασικό στοιχείο του συνδετικού ιστού του οργανισμού, υπεύθυνο για την το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα και την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος. Με το πέρασμα του χρόνου ή λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, μειώνεται το κολλαγόνο με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων, πανάδων και την αποτυχία αποβολής των νεκρών κυττάρων από το δέρμα.

Ποια είναι η θεραπεία;

Υπάρχουν αρκετές θεραπείες όπως:

  • Ραδιοσυχνότητες RF
  • Ραδιοσυχνότητες ACCENT
  • Νήματα PDO & COG
  • Νήματα APTOS THREAD 2G

Ραδιοσυχνότητες ACCENT

Οι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο τα κύτταρα παράγουν περισσότερο κολλαγόνο που στοχεύουν στην σύσφιξη του δέρματος. Διακρίνονται σε  μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες.

  • Μονοπολικές: Η θερμότητα μεταφέρεται σε μεγάλα βάθη π.χ ψωμάκια ή μηρούς.
  • Διπολικές: Χρησιμοποιείται όταν υπάρχει απλή επιφανειακή χαλάρωση.

Πρόκειται για ανώδυνη θεραπεία με την αίσθηση ζεστού μασάζ.

Διαρκεί από 20 λεπτά εώς 1 ώρα ανάλογα το μέγεθος της περιοχής.

Χρειάζονται 5 – 7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20 ημερών.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2 εβδομάδες και παρατηρείται συνεχής βελτίωση. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Νήματα PDO & COG

Τα νήματα PDO υποστηρίζουν τους ιστούς του προσώπου σχηματίζοντας ένα πλέγμα. Είναι η εναλλακτική λύση όταν πρόκειται για απλή χαλάρωση του δέρματος και για άτομα που δεν επιθυμούν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση.

Μαζί και τα νήματα COG που επίσης ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλές περιοχές του προσώπου. Γίνεται και συνδιασμός των νημάτων.

Μετά από τοπική αναισθησία η διαδικασία διαρκεί 30 – 45 λεπτά.

Τα νήματα δεν είναι ορατά, καθώς τοποθετούνται μέσα στο δέρμα. Εξαφανίζονται μετά από 8 μήνες και τα αποτελέσματα διαρκούν 1,5 – 2 έτη.  

Νήματα APTOS THREAD 2G

Τα νήματα APTOS THREAD 2G είναι ακόμα καλύτερα από τα COG. Πρόκειται για ένα μεγάλο νήμα με 2 βελόνες στα δύο άκρα.

Η μέθοδος είναι ανεκτή, καθώς προηγείται τοπική αναισθησία.

Διαρκεί 45 λεπτά με 1 ώρα.

Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα και πιο άμεσα από κάθε άλλο νήμα και διαρκούν μέχρι 2 έτη. Μετά τη θεραπεία θα υπάρχει κάποιο οίδημα στην περιοχή που εξαφανίζεται μετά από 2 – 3 ημέρες. Με βάση την κρίση του γιατρού μπορεί να δοθεί αντιβιοτική αγωγή για αυτές τις μέρες.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.