preloader

Δευ-Παρ (12:00μμ - 10:00μμ)

Σαβ-Κυρ (Κλειστά)

Νερατζιωτίσσης 21, Μαρούσι

Πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Edit Content

Το υπερσύγχρονο δερματολογικό ιατρείο της Δρ. Κυριαζή – Τάχου βρίσκεται  στο Μαρούσι. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων δερματολογικών παθήσεων, όπως επίσης και για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων και αισθητικών πράξεων.

Όλες θεραπείες γίνονται από την ίδια την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο κατόπιν ραντεβού,ενώ η πρόσβαση στο ιατρείο είναι ιδιαίτερα εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς και η στάθμευση άνετη.

Επικοινωνία

Συνέδριο “Καινοτομίες στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία: από την έρευνα στην κλινική πράξη” [26-28/5/22, Μέγαρο Μουσικής]

Η Α’ Κλινική Αφροδίσιων & Δερματικών Νόσων (Νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός”) του ΕΚΠΑ και το Ινστιτούτο Δερματολογικών Ερευνών και Εκπαίδευσης, διοργάνωσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, συνέδριο με τίτλο “Καινοτομίες στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία: από την έρευνα στην κλινική πράξη”, από τις 26 έως και τις 28 Μαΐου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει τις νεώτερες εξελίξεις της ειδικότητάς μας, δίνοντας έμφαση στους καινοτόμους τομείς που σήμερα μεταμορφώνουν τη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση στα δερματικά νοσήματα.

Η Dr. Ε. Κυριαζή – Τάχου παρακολούθησε το συνέδριο και ενημερώθηκε για όλα τα νέα δεδομένα.

Στο συνέδριο πήραν μέρος καταξιωμένοι Δερματολόγοι – Αφροδισιολόγοι όλης της χώρας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *