preloader

Δευ-Παρ (12:00μμ - 10:00μμ)

Σαβ-Κυρ (Κλειστά)

Νερατζιωτίσσης 21, Μαρούσι

Πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου

Edit Content

Το υπερσύγχρονο δερματολογικό ιατρείο της Δρ. Κυριαζή – Τάχου βρίσκεται  στο Μαρούσι. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση και τη θεραπεία διαφόρων δερματολογικών παθήσεων, όπως επίσης και για την πραγματοποίηση χειρουργικών επεμβάσεων και αισθητικών πράξεων.

Όλες θεραπείες γίνονται από την ίδια την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο κατόπιν ραντεβού,ενώ η πρόσβαση στο ιατρείο είναι ιδιαίτερα εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς και η στάθμευση άνετη.

Επικοινωνία

Συνέδριο ΕΔΑΕ με θέμα «Εαρινές Ημέρες 2022»: Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και άλλες παθήσεις της πρωκτογεννητικής περιοχής

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο της ΕΔΑΕ με θέμα «Εαρινές Ημέρες 2022»: Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και άλλες παθήσεις της πρωκτογεννητικής περιοχής, που έλαβε χώρα 15 με 17 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Dr. Ε. Κυριαζή – Τάχου παρακολούθησε το συνέδριο και ενημερώθηκε για όλα τα νέα δεδομένα σχετικά με τις κλασικές θεραπείες των ΣΜΝ, των αυτοάνοσων και των άλλων νοσημάτων της πρωκτογεννητικής περιοχής.

Στο συνέδριο πήραν μέρος καταξιωμένοι Δερματολόγοι – Αφροδισιολόγοι όλης της χώρας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *