Κλείστε ραντεβού

Laser αποτρίχωση

Αντί να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας με μια ξυριστική μηχανή, κεριά και αποτριχωτικές κρέμες μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με πολύ πιο εύκολο τρόπο κάνοντας αποτρίχωση με το υψηλής τεχνολογίας laser του ιατρείου μας . Πρόκειται για Ιατρικό Διοδικό Laser που έχει πιστοποιηθεί για μόνιμη αποτρίχωση. Το Laser αυτό συνοδεύεται από δυναμική ψύξη, που εξασφαλίζει άνετη και ανώδυνη εφαρμογή. Η αποτρίχωση με Laser βασίζεται σε planar και ομοιόμορφη εκπομπή  του φωτός του Laser , το οποίο στοχεύει και καταστρέφει τα τον έγχρωμο τριχικό θύλακα (germ).

Ποιος είναι ο τρόπος δράσης του Laser αποτρίχωσης;

Η δέσμη του laser  έχει σαν στόχο την μελανίνη (χρωστική) του τριχοθυλακίου της αναπτυσσόμενης τρίχας και η μεταφέρει θερμότητα μέσω του στελέχους της τρίχας στον βολβό (ρίζα) και τον καταστρέφει. Το τριχοθυλάκιο συνδέεται με με τον βολβό μόνο στο στάδιο ανάπτυξης της τρίχας. Οι τρίχες δεν μεγαλώνουν όλες ταυτόχρονα. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεται η θεραπεία, έτσι ώστε όλες οι τρίχες να καταστραφούν κατά την διάρκεια του σταδίου της ανάπτυξής τους. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται συνήθως στις σκούρες τρίχες.Τα αποτελέσματα στις γκρίζες και λευκές τρίχες είναι περιορισμένα γιατί το laser δεν μπορεί να καταστρέψει τρίχες που δεν περιέχουν μελανίνη.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Η αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος που χρειάζονται αποτρίχωση. Συχνότερα εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τα αντιβράχεια, groin, τις κνήμες και το μπικίνι. Θεραπεία αποτρίχωσης με laser δεν κάνουν μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες, που ενδιαφέρονται κυρίως για αποτρίχωση στην πλάτη και το στήθος.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία αποτρίχωσης με laser αρχίζει με μια συμβουλευτική εξέταση για αξιολόγηση του προβλήματος από την Δερματολόγο, που  θα δώσει πληροφορίες για τη πορεία της θεραπείας και τις δυνατότητες της μεθόδου. Η διάρκεια της θεραπείας είναι απόλυτα εξατομικευμένη και εξαρτάται από την περιοχή που θεραπεύεται και την ένταση της τριχοφυΐας. Για παράδειγμα, η αποτρίχωση του άνω χείλους διαρκεί 5 λεπτά ενώ η αποτρίχωση στο bikini.

Τι προφυλάξεις χρειάζονται μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά την θεραπεία είναι απαραίτητη η προστασία της περιοχής από μηχανικό ερεθισμό για λίγες μέρες και η τήρηση των οδηγιών που δίνονται από την γιατρό. Εάν ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, οι περισσότερες περιοχές του σώματος μπορούν να αποτριχωθούν ακόμη και το καλοκαίρι. Για καλύτερη αίσθηση του δέρματος μετά την αποτρίχωση, γίνεται επάλειψη με ειδική μαλακτική κρέμα.

Laser αποτρίχωση

Αντίθετα με παλιότερες μεθόδους, το Διοδικό Laser αποτρίχωσης επιτυγχάνει μόνιμη  έως μακράς διάρκειας αποτρίχωση στις θεραπευμένες περιοχές.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.