Φωτοαναζωογόνηση

Η επιδερμίδα μας, με το πέρασμα του χρόνου εμφανίζει όλο και περισσότερα σημάδια γήρανσης. Εκτός από το χρόνο όμως, το δέρμα μας επιβαρύνεται και από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς και από τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου.

Η θεραπεία της φωτοανάπλασης αφαιρεί τις  σκούρες κηλίδες της γήρανσης, τις διάφορες δυσχρωμίες και την διάχυτη ερυθρότητα και δίνει ένα  ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα. Επίσης βελτιώνεται πολύ η υφή του δέρματος με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει απαλό και λείο.

Κατά την θεραπεία εφαρμόζονται στο δέρμα σύντομες και απολύτως ασφαλείς ριπές φωτός που ονομάζονται SWT®, αλλά συνήθως αναφέρονται σαν laser. Το σύστημα φιλτράρει το φως για να διασφαλίσει ότι τα χρησιμοποιούμενα μήκη κύματος απορροφούνται από την αιμοσφαιρίνη στα λεπτά αιμοφόρα αγγεία και την μελανίνη στα σκούρες κηλίδες της γήρανσης. Τα κύτταρα που στοχεύει η θεραπεία είναι αυτά που περιέχουν πολλή μελανίνη ή αιμοσφαιρίνη τα οποία  θερμαίνονται και στη συνέχεια καταστρέφονται μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Στο ιατρείο μας, παρέχουμε θεραπείες αναβάθμισης του ταλαιπωρημένου δέρματος που βοηθούν στην διατήρηση μιας νεανικής και φρέσκιας επιδερμίδας ( Skin Rejuvenation  ή Photo rejuvenation )

Εκτός από το πρόσωπο η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος χρειάζεται όπως είναι το ντεκολτέ, τα χέρια, τα αντιβράχια και η πλάτη.

Μια θεραπεία προσώπου διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται μεγάλη βελτίωση αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 3 συνεδρίες για να επιτευχθεί το πλήρες αποτέλεσμα. 

Δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτούνται αναισθητικά ενώ οι περισσότεροι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ως πρακτικά απαλλαγμένη από πόνο.

Κλείστε Ραντεβού

Αφήστε ένα σχόλιο