Κλείστε ραντεβού

Photorejuvenation (Φωτοαναζωογόνηση)

Η επιδερμίδα μας, με το πέρασμα του χρόνου εμφανίζει όλο και περισσότερα σημάδια γήρανσης. Εκτός από το χρόνο όμως, το δέρμα μας επιβαρύνεται και από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς και από τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου.

Η θεραπεία της φωτοαναζωογόνησης είναι μία καινοτόμος μέθοδος ανανέωσης του δέρματος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του εστιασμένου φάσματος (SWT),  για να αφαιρέσει τις σκούρες κηλίδες της γήρανσης τις δυσχρωμίες και την ερυθρότητα και να δώσει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα. Συγχρόνως βελτιώνει πολύ την υφή και την ποιότητα του δέρματος, δίνει λάμψη την επιδερμίδα και την κάνει  λεία και απαλή.

Κατά την θεραπεία εφαρμόζονται στο δέρμα σύντομες και απολύτως ασφαλείς ριπές φωτός που ονομάζονται SWT®, αλλά συνήθως αναφέρονται σαν laser. Το σύστημα φιλτράρει το φως για να διασφαλίσει ότι τα χρησιμοποιούμενα μήκη κύματος απορροφούνται από την αιμοσφαιρίνη στα λεπτά αιμοφόρα αγγεία και την μελανίνη στις σκούρες κηλίδες της γήρανσης. Τα κύτταρα που στοχεύει η θεραπεία είναι αυτά που περιέχουν πολλή μελανίνη ή αιμοσφαιρίνη τα οποία  θερμαίνονται και στη συνέχεια καταστρέφονται μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου

Η εφαρμογή της φωτοαναζωογόνησης μπορεί να γίνει στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια, ώμους και πλάτη..

Στο ιατρείο μας, παρέχουμε θεραπείες ανανέωσης του ταλαιπωρημένου δέρματος που βοηθούν στην διατήρηση νεανικής και φρέσκιας επιδερμίδας ( Skin Rejuvenation  ή Photo rejuvenation )

TIP:  Ένας εξαιρετικός συνδυασμός είναι να γίνει στην ίδια συνεδρία συνδυασμός με το state-of-the-art  1550nm μη επεμβατικό fractional laser. Η έρευνα έχει δείξει ότι η συνδυασμένη θεραπεία που χρησιμοποιεί το εστιασμένο φάσμα φωτός (SWT) ακολουθούμενo από το μη επεμβατικό fractional laser μας δίνει ένα πολύ ενισχυμένο αποτέλεσμα γιατί παράγει επιπλέον κολλαγόνο με λιγότερες θεραπείες, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου καθώς και τις διάφορες ανωμαλίες του δέρματος ( μείωση πόρων, δυσχρωμιών ). Καθώς η επιφάνεια του δέρματος παραμένει άθικτη, το δέρμα αναρρώνει πολύ γρήγορα.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί μια θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά και είναι ανώδυνη. Παρατηρείται μεγάλη βελτίωση από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αλλά μπορεί να χρειαστούν έως και 3 συνεδρίες για να επιτευχθεί το πλήρες αποτέλεσμα.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτούνται αναισθητικά ενώ οι περισσότεροι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ως πρακτικά απαλλαγμένη από πόνο.

 

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.