Κλείστε ραντεβού

Αντιοξειδωτική – Λευκαντική θεραπεία

Με την αντιοδειξωτική – λευκαντική θεραπεία επιτυγχάνεται η φωτεινότητα και η λάμψη του δέρματος. Επιπλέον η επιδερμίδα γίνεται πιο λευκή και παρατηρείται σημαντική μείωση των πανάδων. Υπάρχουν θεραπείες όπως:

  • White peel
  • Antioxidant protocol by SESDERMA

White peel

Το White peel περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τις μελαγχρωματικές αλλοιώσεις και είναι κατάλληλο για την θεραπεία του μελάσματος. Η απολεπιστική δράση του είναι ήπια και μη ορατή. Είναι ειδανικό για κάθε τύπο δέρματος και προκαλεί ένα ελάχιστο αίσθημα καύσου.

 

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου εφαρμόζεται ένα ειδικός αφρός με οξέα για την προετοιμασία του δέρματος. Έπειτα εφαρμόζεται το White peel με πινέλο για περίπου 10 λεπτά ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Για την απομάκρυνση του White peel χρησιμοποιείται ένα ειδικό σπρέι που ταυτόχρονα σταματάει κάθε αίσθημα καύσου. Στο τέλος τοποθετείται ειδική καταπραυντική κρέμα.

Antioxidant protocol by SESDERMA

Πρόκειται για μια αντιοξειδωτική θεραπεία της ισπανικής εταιρείας SESDERMA που χρησιμοποιεί την νανοτεχνολογία. Με τα ειδικά νανομετρικά λιποσώματα η διείσδυση των συστατικών είναι βαθύτερη και η δράση τους είναι πιο αποτελεσματική.

 

Πρώτο βήμα πάντα είναι ο καθαρισμός προσώπου. Στη συνέχεια εφαρμόζεται με ήπιο μασαζ δύο λεπτές στρώσεις από το Ferulac peel classic (λευκή μάσκα). Το ίδιο βήμα επαναλαμβάνεται αλλά με το Ferulac peel plus. Έπειτα, τοποθετείται το Ferulac nano additive mist (1 – 2 στρώσεις) και μετά το Retises nanopeel 1% gel που παραμένει για τις επόμενες 8 ώρες. Μετά το πέρασμα των ωρών ξεπλένουμε και εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα.

 

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 45 λεπτά με 1 ώρα.

 

Προτείνονται 4 συνεδρίες 1 κάθε 20 – 25 ημέρες. Για απλή συντήρηση αρκεί 1 φορά κάθε 3 μήνες.

Το ιατρείο μας δέχεται

ΚΑΤΟΠΙΝ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δευ - Παρ 13:00-22:00

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.